Главата на окупационната администрация в т. нар.  Донецка народна република

...
Главата на окупационната администрация в т. нар.  Донецка народна република
Коментари Харесай

Шефът на ДНР Пушилин се появи в Донецк

" Главата " на окупационната администрация в така наречен  „ Донецка национална република " Денис Пушилин разгласи, че се намира в Донецк. Той записа видеообръщение на градския площад „ Ленин “, заяви Униан.

По-рано се появи информация, че той е напуснал „ ДНР “ и евентуално се намира в Русия.

" Бих желал да обърна внимание, че в този момент има доста фейкова, лъжлива информации. Замисълът, умисълът на съперника е явен: да се опита да провокира суматоха, за де се породят някакви подозрение у който и да е. Затова в този момент ще се опитам по-често да излизам (в ефир) и да изяснявам, какво, къде и по какъв начин се случва. Видяхме през вчерашния ден доста подмятания, също и че съперникът е навлязъл в летището (на Донецк. б.р.). Опитаха се да ме уволнят и да ме изпратя в Русия. Това, несъмнено, е цялостна нелепост. “ — съобщи Пушилин.

Остава неразбираемо по каква причина видеообръщението му идва в този момент – информациите за изгубването му се появиха на 10 септември.   

В новото си обръщение той твърди, че рашистите имат триумфи на фронта и " като най-малко " са спрели украинското нахлуване на разнообразни посоки.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР